Vacature: Office Manager / Business Support Coördinator

Kantoor Amsterdam + thuiswerk, 0,6 FTE

Bedrijf

Escrow4all is een ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse escrow provider. De oplossingen van Escrow4all ondersteunen SaaS aanbieders en softwaremakers met het invullen van continuïteitsvraagstukken van hun klanten; escrow is een veel geziene discipline binnen het IT risk, governance & compliance domein. Voor eindgebruikers van bedrijfskritische softwareapplicaties reduceert Escrow4all de gevolgen van het plotselinge wegvallen van de maker bijvoorbeeld door faillissement. Escrow4all werkt voor meer dan 350 softwarebedrijven en ruim 2.500 bedrijven maken gebruik van escrow regelingen verzorgd door het bedrijf.

Functie

Als Office Manager ondersteunt je je collega’s op het gebied van sales & marketing, contract management en operations. Je speelt een belangrijke rol met het opstarten van nieuwe escrow regelingen. De focus ligt bij sales delivery en customer success: wanneer een escrow regeling is afgesloten, zorg jij voor de benodigde opvolging. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, ondersteuning bij het onboarden van klanten en afspraken maken/vastleggen met (keten)partners. Je helpt ook bij de uitvoering van marketingactiviteiten.

Het gaat om een nieuwe veelzijdige functie ontstaan door de groei van het bedrijf. Je werkt accuraat, weet structuur te brengen in de uiteenlopende werkzaamheden en bent in staat proactief taken bij collega’s weg te nemen.

Werkervaring in de ICT sector of hoogwaardige zakelijke dienstverlening is een pre. Goede schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels. Je kan snel software en tools eigen maken.

Escrow4all biedt flexibele werktijden, de mogelijkheid van hybride werken (thuis en kantoor) en goede arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie, kun je bellen met Herman Kui op 020 3420250. Of stuur je motivatie en CV naar herman.kui@escrow4all.com.

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

‘Escrow4all is een waardevolle toevoeging voor de service aan onze klanten’, Wouter Jonquière, mede-eigenaar van Ecedo Software Blog
23 mei, 2023

‘Escrow4all is een waardevolle toevoeging voor de service aan onze klanten’, Wouter Jonquière, mede-eigenaar van Ecedo Software

De gesloten overeenkomst rondom escrow: een heldere uitleg Blog
16 mei, 2023

De gesloten overeenkomst rondom escrow: een heldere uitleg

Mantelovereenkomsten voor escrowregelingen: zo zit het in elkaar Blog
3 mei, 2023

Mantelovereenkomsten voor escrowregelingen: zo zit het in elkaar

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.