‘Proactieve klantondersteuning belangrijk in ons werk’, Bram van den Berg, Escrow4All

‘Ik heb tot nu toe altijd de standaard studentenbaantjes gedaan, van werken in de horeca tot tourgidsen in Amsterdam en het geven van bijles op de basisschool. Ik studeer aan de VU en volg een master Strategy en Organisation.’ Aan het woord is Bram van den Berg, sinds kort werkzaam bij Escrow4All. ‘Ik zocht een baan die wat beter aansloot bij mijn studie en bovendien wat meer professionaliteit bood qua sfeer en kantooromgeving. Toen ik deze vacature voorbij zag komen heb ik direct gesolliciteerd en ging het snel. Al in het eerste gesprek bleek de klik er te zijn. Vervolgens was onze samenwerking binnen twee weken rond.’

Proactieve ondersteuning

‘Ik help bij de ondersteuning van klanten, niet zozeer vanuit de technische invalshoek net als mijn collega’s van de helpdesk dat doen, maar meer proactief. Zo bel ik vooral klanten om te onderzoeken of alle gegevens nog kloppen. Ik bespreek dan alle contactgegevens en als er verschillen zijn tussen het CRM-portal en ons ERP-systeem dan los ik dat op een juiste manier op’, aldus Bram. ‘Kort samengevat, ik schoon het klantenbestand op zodat alles goed geregistreerd is. Verder vertaal ik de Nederlands geschreven blogs die ons bedrijf met klanten en relaties deelt naar de Engelse taal.’

‘Op woensdag werk ik de hele dag vanuit het kantoor van Escrow4all en op de dinsdagochtenden werk ik vanuit huis. Ik werk 12 uur voor het bedrijf en dat aantal is perfect te combineren met mijn studie. Daarnaast vind ik die woensdag op kantoor niet alleen zinvol, omdat ik dan van binnenuit zie hoe een bedrijf functioneert, het is ook erg gezellig. Zo lunchen we altijd samen en daar ontstaan vaak mooie gesprekken’, aldus Bram.

Belangrijk werk

‘Het werk dat ik mag doen is belangrijk. Want het idee van een escrowregeling is dat, mocht er iets gebeuren met het betrokken bedrijf, je dan snel kunt handelen. Maar dan moeten de gegevens wel juist zijn, te beginnen bij de aanwezigheid van de juiste contactpersoon. Dat vind ik ook wel het mooiste gedeelte aan mijn werk: als ik mensen van A tot Z kan helpen en álles door kan nemen en kloppend kan maken en uitleggen hoe een en ander werkt waardoor mensen enthousiast worden. Daar krijg ik op mijn beurt ook weer energie van en dan is mijn werkdag geslaagd.’

Bram in zijn vrije tijd: hardlopen en reizen

‘In privé ben ik graag bezig met hardlopen. Onlangs heb ik nog de marathon in Barcelona gelopen. Herman Kui, de managing director van Escrow4All loopt zelf ook hard, dus dat schept een band’, lacht Bram. ‘Voorheen roeide ik veel, maar dat kost, nu in combinatie met mijn studie en baan, te veel tijd. Dan gaat hardlopen een stuk sneller.’

‘Het mooie aan sporten vind ik dat het vraagt om routine en de discipline om een schema te volgen. Van sporten word je uiteindelijk altijd blij is mijn ervaring. Als dit artikel gepubliceerd wordt heb ik, als het goed is, met een aantal vrienden inmiddels de halve marathon van Leiden gelopen.’  

‘Verder moet over iets meer dan twee maanden mijn scriptie ingeleverd worden en rond ik mijn studie dus af. Het idee daarna is om samen met mijn vriendin, een periode van een jaar op reis te gaan. Het plan is om eerst naar Turkije te gaan, om vervolgens steeds verder naar het oosten te trekken richting Sri Lanka, Thailand, Maleisië, Sumatra, Lombok, Filipijnen, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Zuid-Korea. Maar eerst nog heel hard werken en veel uren maken om deze mooie reist ook werkelijkheid te laten worden’, besluit Bram.

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Help, een escrowgeschil. Wat nu? Zó los je het snel en goed op! Blog
24 april, 2024

Help, een escrowgeschil. Wat nu? Zó los je het snel en goed op!

SaaS-escrow is als de veilige auto die zelf preventief remt Blog
15 april, 2024

SaaS-escrow is als de veilige auto die zelf preventief remt

Een domeinnaam registreren? Ook dan komt escrow om de hoek kijken! Blog
13 maart, 2024

Een domeinnaam registreren? Ook dan komt escrow om de hoek kijken!

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.