Escrow4all

Over ons

Ongeëvenaarde kennis en ervaring vormen de basis

E4all Contact
Escrow4all

Wie zijn wij

Escrow4all is de meest vooruitstrevende escrow-provider van Nederland en de enige in de Benelux met een ISO 27001-certificering. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat het intellectueel eigendom van de ISV/SaaS vendor in veilige handen is en dat de belangen van de gebruiker optimaal worden beschermd. Onze proactieve houding en transparante manier van communiceren worden gewaardeerd door veel klanten in Nederland en ver daarbuiten. Wij streven ernaar om die klanten te laten profiteren van onze knowhow als het om escrow gaat.

Onze pijlers

‘It takes three to escrow!’

Menselijk gezicht
In wat voor segment je ook zit, elk werk is mensenwerk. Voor escrow geldt dit in het bijzonder. Als leverancier wilt u natuurlijk weten aan wie u uw kroonjuwelen toevertrouwt en als gebruiker wilt u continuïteit van uw ICT. Wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Onze medewerkers kiezen bewust voor Escrow4all omdat ze persoonlijk contact met een gevarieerde groep professionals willen. Dit wordt ondersteund met doordachte, beproefde processen en een duidelijke proactieve manier van communiceren. Dat werkt niet alleen prettiger voor u, maar zeker ook voor ons.

Professionele aanpak
Doordat we alleen met professionals (samen)werken en we ons puur focussen op onze core business, escrow-oplossingen, zult u vanaf uw informatieaanvraag tot de uiteindelijke verificatie op een vakkundige manier worden geholpen.

Gouden relaties
Iedere relatie dient op termijn wederzijdse vruchten af te werpen. Escrow4all investeert in langetermijn-relaties. Wij willen dat u als klant profiteert van deze relatie. Softwareleveranciers in Nederland en in het buitenland versterken hun propositie en gebruikers krijgen een gezonde basis voor hun IT risicomanagement.

Escrow4all is een private Nederlandse onderneming. Het bedrijf is in handen van het management en de medewerkers. Hierdoor draagt iedereen direct verantwoordelijkheid. Escrow4all streeft ernaar om voor iedere onderneming en organisatie een solide escrow-partner te worden. We zetten altijd een extra stap om de beste oplossing te leveren.

Escrow4all

Ons team

Hierbij stellen we ons commercieel en support team voor:

Certificeringen

De informatie management systemen van Escrow4all voldoen volledig aan de ISO/IEC 27001:2013 normering

Escrow4all is mede-initiatiefnemer van de internationale branchevereniging van onafhankelijke vooraanstaande escrow-providers. Voor meer informatie: internationalsoftwareescrow.com.

Escrow4all is ‘Approved Escrow Provider’ van het Certified for Microsoft Dynamics programma. Wij zijn de enige escrow-provider in de Benelux en één van de acht wereldwijd met deze status. Wij bieden partners van Quattro Business Solutions escrow-diensten aan die afgestemd zijn op hun wensen en eisen. Zij zijn ‘Master VAR’ van Microsoft in acht Europese landen. Zie: www.qbsgroup.com.

Escrow4all is partner van EuroCloud Nederland; de snel groeiende community van bedrijven, instellingen en individuen met belangstelling voor of belangen in cloud computing en SaaS.

Escrow4all werd genomineerd voor de FD Gazellen Awards in 2013 t/m 2016 en behoort daarmee tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Escrow4all behoort tot de top van financieel gezonde ICT bedrijven volgens Graydon. Graydon verschaft inzicht met welke bedrijven u verantwoord zaken kunt doen.

Referenties

Van softwaremakers tot multinationals en van overheidsinstanties tot financiële instellingen: Escrow4all wordt ingeschakeld door een grote groep uiteenlopende ondernemingen en organisaties.

Voor een beproefd broncode escrow-arrangement, uitgebreide verificatie of een continuïteitsregeling voor webapplicaties. Wat onze relaties gemeen hebben, is dat zij alleen genoegen nemen met de beste oplossingen, professionele dienstverlening en een goede tariefstelling. Ruim 2.000 organisaties maken gebruik van escrow-regelingen uitgevoerd door Escrow4all.

De kans is groot dat Escrow4all ervaring heeft met risico- en continuïteitsvraagstukken die raakvlakken hebben met uw branche, situatie, technologie of behoeftes. Als full service escrow-provider assisteren wij u graag. Van onafhankelijk advies tot en met vlekkeloze uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.