Klanten & Partners

Referenties

Escrow4all wordt ingeschakeld door een grote groep, uiteenlopende ondernemingen en organisaties.

Introductie

Van softwaremakers tot multinationals en van overheidsinstanties tot financiële instellingen; Escrow4all wordt ingeschakeld door een grote groep, uiteenlopende ondernemingen en organisaties. Voor een beproefd broncode escrow arrangement, uitgebreide verificatie of continuïteitsregeling voor webapplicaties. Wat onze relaties gemeen hebben, is dat zij alleen genoegen nemen met de beste oplossingen, professionele dienstverlening en een goede tariefstelling.

Uitgelicht

Onze cases

xxllnc
Referentie

xxllnc

xxllnc ontwikkelt slimme en schaalbare software voor de overheid, die helpt bij het uitvoeren van verschillende taken op het gebied van zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening.

Ecedo
Referentie

Ecedo

Ecedo maakt (online) software voor energiebedrijven en heeft, vanuit deze rol, een drietal SaaS- en Software Escrow regelingen bij Escrow4All ondergebracht. Voor de afnemende energiebedrijven is het heel prettig dat er zekerheid omtrent de continuïteit van de software is als er onverhoopt wat gebeurt met Ecedo.

Voor wie we werken

Referenties begunstigden

Een kleine selectie van klanten – ISVs/SaaS vendors en gebruikersorganisaties – die gebruik maken van de diensten van Escrow4all:

Voor wie we werken

Referenties leveranciers

Met wie we werken

Hosting providers

Een selectie van Hosting Providers die samenwerken met Escrow4all bij het leveren van SaaS Escrow oplossingen.

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.