Kosten Escrow Regeling

Escrow4all hanteert transparante en aantrekkelijke tarieven voor haar diensten. Wij zijn er voor iedereen die een kwalitatieve invulling eist als escrow requirement. Onze verificatiediensten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding in de branche. Slecht verzekerd zijn, is hetzelfde als niet verzekerd zijn; daarom biedt Escrow4all geen passieve escrow regelingen (zonder verificatie en updates) aan. Onze klanten willen en krijgen value-for-money!

Wat kost een Escrow Regeling?

De kosten van een escrow regeling hangen voornamelijk af van het type escrow regeling, service- en het verificatieniveau. Uiteraard hebben commerciële factoren zoals contractsduur, contractswaarde, volume en betalingscondities ook invloed op het totale kostenplaatje.

De ene escrow regeling is de andere niet. Één op één prijzen vergelijken met andere aanbieders is daarom erg lastig en ondoorzichtig. Onze sales consultants staan u graag ter woord om de beste oplossing tegen de beste prijs aan te bieden. Neem voor de kosten van een escrow regeling contact met ons op – geheel vrijblijvend.

Wie betaalt de Escrow Regeling?

Doorgaans kunnen we stellen dat degene die de dienstverlening geniet de kosten ervan draagt. Dat is ook bij escrow regelingen van toepassing. Als ongeschreven regel zijn deze scenario’s het meest voorkomend: