Escrow4all hanteert transparante en aantrekkelijke tarieven voor haar diensten. Wij zijn er voor iedereen die een kwalitatieve invulling eist als escrow requirement. Onze verificatiediensten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding in de branche. Slecht verzekerd zijn, is hetzelfde als niet verzekerd zijn; daarom biedt Escrow4all geen passieve escrow regelingen (zonder verificatie en updates) aan. Onze klanten willen en krijgen value-for-money!

Wat kost een Escrow Regeling?

De kosten van een escrow regeling hangen voornamelijk af van het type escrow regeling, service- en het verificatieniveau. Uiteraard hebben commerciële factoren zoals contractsduur, contractswaarde, volume en betalingscondities ook invloed op het totale kostenplaatje.

De ene escrow regeling is de andere niet. Één op één prijzen vergelijken met andere aanbieders is daarom erg lastig en ondoorzichtig. Onze sales consultants staan u graag ter woord om de beste oplossing tegen de beste prijs aan te bieden. Neem voor de kosten van een escrow regeling contact met ons op – geheel vrijblijvend.

Wie betaalt de Escrow Regeling?

Doorgaans kunnen we stellen dat degene die de dienstverlening geniet de kosten ervan draagt. Dat is ook bij escrow regelingen van toepassing. Als ongeschreven regel zijn deze scenario’s het meest voorkomend:

  • Bij één-op-één escrow overeenkomsten – zoals een 3-partijen Software Escrow – factureren wij in de meeste gevallen rechtstreeks aan de eindgebruikers.
  • Leveranciers die een Escrow Mantel Overeenkomst hebben, zullen de kosten van de escrow regeling doorbelasten aan deelnemende klanten. Hetzij verdisconteerd in de licentie of Service Level Agreement, hetzij als separate service-item op de factuur. Daarin is het niet ongebruikelijk dat een opslag wordt berekend ter dekking van de werkzaamheden van de leverancier. Denk hierbij aan de werkzaamheden om het escrow depot te creëren en medewerking te verlenen aan de verificaties.
  • Wanneer via een gebruikersvereniging een escrow regeling wordt getroffen, dan wordt een prijsafspraak gemaakt met het bestuur. Een deel van het lidmaatschap dekt de kosten van de escrow regeling.
Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.