ISO/IEC 27001:2013

Informatiebeveiliging is zonder twijfel het meest essentiële onderdeel van escrow dienstverlening. Het objectief laten toetsen van security processen door externe auditors is dan ook een must. Iedere professionele escrow provider zou tenminste aan de ISO 27001 normering moeten voldoen.

Hoewel alle escrow aanbieders roepen dat zij informatiebeveiliging belangrijk vinden, is Escrow4all de enige escrow provider in de Benelux met een ISO 27001 accreditatie. Daarbij is de scope van de certificering niet beperkt tot een specifiek onderdeel, maar beslaat de certificering de gehele organisatie en ieder component van de dienstverlening. Escrow4all ontving in 2013 deze certificering.

Accreditaties & Partnerships

ICANN

Escrow4all is een approved Data Escrow Agent van ICANN voor het leveren van data escrow oplossingen aan Registars en gTLD Registry Operators wereldwijd. Wij garanderen opslag van (versleutelde) domeindata met persoonsgegevens binnen de EU en/of Azië.

Microsoft Approved Provider

Wij zijn de enige escrow provider in de Benelux met het Certified for Microsoft Dynamics programma (CfMD) accreditatie. In deze hoedanigheid werken wij voor vele tientallen Microsoft partners binnen en buiten Europa.

FD Gazellen Awards

Escrow4all is vier jaar op rij, van 2013 t/m 2016, genomineerd voor de FD Gazellen Awards en daarmee behoort tot de snelst groeiende en financieel gezonde ondernemingen van Nederland.

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.