Escrow4all benoemd tot business partner van DHPA

Escrow4all is sinds maart 2017 business partner van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Escrow4all is een specialist die zich toelegt op het adviseren en begeleiden van organisaties bij het vastleggen van continuïteit voor de afnemers van hun diensten.

DHPA werkt in samenwerking met Escrow4all aan de totstandkoming van een nieuw Escrow arrangement voor haar deelnemers. Er zijn in totaal drie partijen actief om deze nieuwe regeling binnen DHPA vorm te gaan geven. Naast de nieuwe partner Escrow4all die als projectleider optreedt, heeft Weolcan (specialist in business modellen op gebied van cloud gerelateerde offerings) een adviesrol. Zij adviseren over welke type situaties men nu tegen kan komen. ICTRecht (juridisch specialisten in ICT) zal de contractuele component toetsen en deze regeling juridisch foolproof maken. DHPA verwacht met deze drie partijen een goed, praktisch maar ook hanteerbaar framework op te kunnen zetten voor haar deelnemers.

Universeel toepasbaar risicobeheerinstrument

Herman Kui, directeur van Escrow4all: “Binnen de software sector is Escrow al decennia lang een universeel toepasbaar risicobeheerinstrument. Voor hostingproviders is het een lastige en tijdrovende opgave om zelfstandig een sluitende Escrow-/continuïteitsregeling op te zetten. Met een branchebrede aanpak neemt DHPA het voortouw om draagvlak en uniformiteit te creëren. Daarnaast is het prettig dat we met Weolcan en ICTRecht twee specialisten hebben die de opzet en invulling kritisch toetsen zodat we daar waar nodig de regeling kunnen optimaliseren. Wij vinden dit een uitdagend project en kijken uit naar de verdere samenwerking met DHPA en haar deelnemers.”
Ruud Alaerds, directeur van DHPA over de samenwerking: “Wij heten Escrow4all van harte welkom in het DHPA netwerk. Vanuit haar ervaring met tal van cloud partijen in het zorgen voor goede Escrow- en continuïteitsregelingen is Escrow4all een vooroplopende specialist. Wij kunnen die expertise zeer goed benutten in de totstandkoming van een praktisch en beproefd framework voor onze DHPA deelnemers. Ik ben enthousiast over wat ik tot nu toe van ze heb gezien en overtuigd dat hier een zeer goede voorziening voor onze deelnemers en hun klanten mogelijk is.”

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

SaaS-escrow is als de veilige auto die zelf preventief remt Blog
15 april, 2024

SaaS-escrow is als de veilige auto die zelf preventief remt

Een domeinnaam registreren? Ook dan komt escrow om de hoek kijken! Blog
13 maart, 2024

Een domeinnaam registreren? Ook dan komt escrow om de hoek kijken!

Welke afgiftegronden voor software escrow ken jij naast faillissement? Blog
28 februari, 2024

Welke afgiftegronden voor software escrow ken jij naast faillissement?

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.