Nieuws & Blog

Klant aan het woord: TRUE

Daniel de Groot van TRUE vertelt hoe Escrow4all pragmatische oplossing levert voor een complex vraagstuk.

Read more about: Klant aan het woord: TRUE
Escrow4all - Klant aan het woord: SIM

Klant aan het woord: SIM

Commercieel Directeur Frank van de Vinne van SIM wil continuïteit kunnen garanderen aan iedere klant. Hij vertelt hoe SIM samen met Escrow4all hiervoor de vertaalslag heeft gemaakt.

Read more about: Klant aan het woord: SIM
Aan het woord: Smile

Klant aan het woord: Smile

Smile levert online software om grip op risico’s te krijgen. Operationeel Directeur Ellen Leenhouts-Koenen vertelt hoe Smile samen met Escrow4all nog meer houvast biedt aan klanten.

Read more about: Klant aan het woord: Smile
Ohpen over Escrow4all

Klant aan het woord: Ohpen

In deze klantvideo is Raymond Morsman van fintechbedrijf Ohpen aan het woord. Hij vertelt o.m. over het prettig contact met en de technische deskundigheid van Escrow4all.

Read more about: Klant aan het woord: Ohpen

Klant aan het woord: MochaDocs

In deze derde klantvideo vertelt Rob Postma, CEO van MochaDocs, over het belang van continuïteit bij SaaS en hoe eenvoudig het is om een gedegen escrow regeling op te zetten.

Read more about: Klant aan het woord: MochaDocs

Klant aan het woord: Regas

In een serie van 7 korte video’s laten we klanten aan het woord die vertellen over hun ervaring met Escrow4all als hun escrow provider. Regas levert het cliëntvolgsysteem die de primaire processen binnen Zorg en Welzijn optimaliseert. Aan het woord is Esther Janknegt, Managing Director Benelux van Regas.

Read more about: Klant aan het woord: Regas