Nieuws & Blog

Vacature: Office Manager / Business Support Coördinator

Kantoor Amsterdam + thuiswerk, 0,6 FTE Bedrijf Escrow4all is een ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse escrow provider. De oplossingen van Escrow4all ondersteunen SaaS aanbieders en softwaremakers met het invullen van continuïteitsvraagstukken van hun klanten; escrow is een veel geziene discipline binnen het IT risk, governance & compliance domein. Voor eindgebruikers van bedrijfskritische softwareapplicaties reduceert Escrow4all de […]

Read more about: Vacature: Office Manager / Business Support Coördinator

Écart neemt meerderheidsbelang in Escrow4all

Den Haag / Amsterdam, 7 oktober 2021 – Écart en Escrow4all maken vandaag bekend dat Écart een meerderheidsbelang heeft verkregen in Escrow4all, specialist in continuïteitsregelingen voor bedrijfskritische SaaS applicaties, broncode escrow en verificatiediensten. Het huidige management van de onderneming blijft aandeelhouder. Escrow4all is een ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse escrow provider. Het bedrijf is in 2009 […]

Read more about: Écart neemt meerderheidsbelang in Escrow4all

Klant aan het woord: TRUE

Daniel de Groot van TRUE vertelt hoe Escrow4all pragmatische oplossing levert voor een complex vraagstuk.

Read more about: Klant aan het woord: TRUE
Escrow4all - Klant aan het woord: SIM

Klant aan het woord: SIM

Commercieel Directeur Frank van de Vinne van SIM wil continuïteit kunnen garanderen aan iedere klant. Hij vertelt hoe SIM samen met Escrow4all hiervoor de vertaalslag heeft gemaakt.

Read more about: Klant aan het woord: SIM
Aan het woord: Smile

Klant aan het woord: Smile

Smile levert online software om grip op risico’s te krijgen. Operationeel Directeur Ellen Leenhouts-Koenen vertelt hoe Smile samen met Escrow4all nog meer houvast biedt aan klanten.

Read more about: Klant aan het woord: Smile
Ohpen over Escrow4all

Klant aan het woord: Ohpen

In deze klantvideo is Raymond Morsman van fintechbedrijf Ohpen aan het woord. Hij vertelt o.m. over het prettig contact met en de technische deskundigheid van Escrow4all.

Read more about: Klant aan het woord: Ohpen