Nieuws & Blog

Meer grip op risico’s in crisistijd

3 tips voor een snelle en passende escrow-regeling Heel wat bedrijven worstelen momenteel met flinke uitdagingen door de coronacrisis. Zij zetten alle zeilen bij om de continuïteit te bewaken. In deze situatie wilt u zich concentreren op kernactiviteiten en is er geen ruimte voor extra risico’s. De software en SaaS-oplossingen moeten dus in ieder geval […]

Read more about: Meer grip op risico’s in crisistijd

Klant aan het woord: TRUE

Daniel de Groot van TRUE vertelt hoe Escrow4all pragmatische oplossing levert voor een complex vraagstuk.

Read more about: Klant aan het woord: TRUE
Escrow4all - Klant aan het woord: SIM

Klant aan het woord: SIM

Commercieel Directeur Frank van de Vinne van SIM wil continuïteit kunnen garanderen aan iedere klant. Hij vertelt hoe SIM samen met Escrow4all hiervoor de vertaalslag heeft gemaakt.

Read more about: Klant aan het woord: SIM
Ohpen over Escrow4all

Klant aan het woord: Ohpen

In deze klantvideo is Raymond Morsman van fintechbedrijf Ohpen aan het woord. Hij vertelt o.m. over het prettig contact met en de technische deskundigheid van Escrow4all.

Read more about: Klant aan het woord: Ohpen

Klant aan het woord: MochaDocs

In deze derde klantvideo vertelt Rob Postma, CEO van MochaDocs, over het belang van continuïteit bij SaaS en hoe eenvoudig het is om een gedegen escrow regeling op te zetten.

Read more about: Klant aan het woord: MochaDocs

Klant aan het woord: Regas

In een serie van 7 korte video’s laten we klanten aan het woord die vertellen over hun ervaring met Escrow4all als hun escrow provider. Regas levert het cliëntvolgsysteem die de primaire processen binnen Zorg en Welzijn optimaliseert. Aan het woord is Esther Janknegt, Managing Director Benelux van Regas.

Read more about: Klant aan het woord: Regas