Show Your Cloud bij Escrow4all

Zoals gebruikelijk bij Show Your Cloud geeft een EuroCloud partner het podium aan haar klanten die vertellen over hun praktijkervaringen met de Cloud oplossingen van de partner. Dit keer zijn wij te gast bij Escrow4all in Amsterdam.

“Maar wat als jullie failliet gaan?”

Voor gebruikers blijft dit een prangende vraag die zij vaak aan hun (potentiële) SaaS of Cloud dienstverlener stellen. Immers, IT en software – vanzelfsprekend met inbegrip van SaaS en Cloud diensten – zijn onmisbare instrumenten voor iedere organisatie.

Escrow4all geeft – als full service escrow provider – met passende oplossingen antwoord op de vaak gestelde what if vraag. Het bedrijf verzorgt 500 escrow regelingen voor 350 ISVs/SaaS vendoren en 2.200 gebruikersorganisaties.

Tijdens deze Show Your Cloud komen eerst twee klanten van Escrow4all aan het woord. Zij vertellen over hun ervaring met het selecteren en implementeren van escrow oplossingen en wat voor voor- en nadelen zij hebben ervaren voor hun business.

NexusVerus (elektronisch factureren)

Sven-Olav Montijn, Managing Director van NexusVerus heeft in 2014 na een grondige marktverkenning gekozen voor Escrow4all. Hij vertelt hoe de SaaS escrow regeling van NexusVerus in elkaar steekt, de praktische/operationele kant maar vooral ook hoe een escrow regeling zijn bedrijf ondersteunt om continuïteitsvraagstukken van potentiële klanten weg te nemen.

ITON (online werkplek)

Sinds 2010 is DATAD, één van de bedrijven waar het huidige ITON uit is ontstaan, klant bij Escrow4all. Anno 2016, is ITON met 125 FTEs één van de grotere Nederlandse Cloud dienstverleners. In 2010 heeft ITON op advies en met assistentie van Escrow4all een continuïteit stichting opgericht om de belangen van klanten te kunnen blijven behartigen ook wanneer er ‘iets’ met ITON zou gebeuren. Ernst Merks, Managing Director van ITON, vertelt waarom er toen is gekozen voor een stichting klantenbelangen en over zijn ervaring met een dergelijke, complexe escrow constructie. Naast presentaties van deze twee Escrow4all klanten, komt ook een ervaren IT-advocaat aan het woord:

Cordemeyer & Slager / Advocaten

Hanneke Slager is partner en IT-advocaat van Cordemeyer & Slager / Advocaten. Daarnaast vervult zij diverse aanverwante nevenfuncties. In 1989 was zij medeauteur en eindredacteur van een van de eerste publicaties in Nederland over source code escrow: “Werken met Source Code Escrow”. Over de juridische houdbaarheid van software licenties en escrow regelingen in het faillissement zijn vele discussies gevoerd. Die discussie werd weer nieuw leven ingeblazen door het Nebula – arrest uit 2006. Hanneke zal in vogelvlucht aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de jurisprudentie de laatste juridische stand van zaken over continuïteit in de Cloud behandelen. En: Werken escrows nog? Welke rechten heeft de curator?


Kortom, ook deze Show Your Cloud belooft een interessante, inhoudelijke bijeenkomst te worden. Wederom ligt de focus op het delen van kennis en praktijkervaringen (geen sales pitches). Aansluitend kunnen bezoekers – onder het genot van een drankje – met elkaar napraten en kennis maken. Deelname aan deze Show Your Cloud op donderdag 21 april is geheel kosteloos. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Aanmelden is verplicht. Voor aanmelding, ga naar deze registratiepagina of stuur een email naar showyourcloud@escrow4all.com.

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Escrow4all bestaat 15 jaar Nieuws
13 februari, 2024

Escrow4all bestaat 15 jaar

Een feestelijke groet van Escrow4all Blog
27 december, 2023

Een feestelijke groet van Escrow4all

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten? Blog
29 november, 2023

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten?

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.