Écart neemt meerderheidsbelang in Escrow4all

Den Haag / Amsterdam, 7 oktober 2021 – Écart en Escrow4all maken vandaag bekend dat Écart een meerderheidsbelang heeft verkregen in Escrow4all, specialist in continuïteitsregelingen voor bedrijfskritische SaaS applicaties, broncode escrow en verificatiediensten. Het huidige management van de onderneming blijft aandeelhouder.

Escrow4all is een ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse escrow provider. Het bedrijf is in 2009 gestart en beschikt over een focusteam van ervaren escrow experts. De oplossingen van Escrow4all ondersteunen SaaS aanbieders en softwaremakers met het invullen van continuïteitsvraagstukken van hun klanten; escrow is een veel geziene discipline binnen het IT risk, governance & compliance domein. Voor eindgebruikers van bedrijfskritische softwareapplicaties reduceert Escrow4all de gevolgen van het plotselinge wegvallen van de maker bijvoorbeeld door faillissement.

Rolf Metz, directeur van Écart: “Écart richt zich op groeiende ondernemingen met een duidelijk trackrecord opererend in markten met veel potentie. Escrow4all heeft over de afgelopen jaren een fraaie, consistente groei getoond in zowel omzet als winstgevendheid. Het bedrijf opereert op het snijvlak van zakelijke dienstverlening en ICT, twee sectoren waar Écart in is gespecialiseerd. Escrow4all onderscheidt zich met een hogere kwaliteit dienstverlening. Wij kijken er naar uit om de onderneming te ondersteunen in haar verdere groei.”

Herman Kui, oprichter en directeur van Escrow4all: “Als aanbieder van continuïteitoplossingen zie ik het als een plicht om de bedrijfscontinuïteit van Escrow4all zelf op lange termijn te verankeren. Dat vraagt om een aandeelhouder met een onbeperkte horizon. Als evergreen fund investeert Écart voor de lange termijn en committeert zich voor onbepaalde tijd. Met de steun van Écart zal Escrow4all focussen op productinnovatie en verdere groei van het team. De expertise en het netwerk van deze nieuwe aandeelhouder komen zeer goed van pas.”

Escrow4all werkt voor meer dan 350 softwarebedrijven en ruim 2.500 bedrijven maken gebruik van escrow regelingen verzorgd door het bedrijf. Het bedrijf is als eerste escrow provider in Nederland sinds 2013 volledig ISO 27001 gecertificeerd.

— einde —

Contact:

Écart Invest 1 B.V. | Rolf Metz | 070 3554 788

Escrow4all B.V. | Herman Kui | 020 3420 250

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Escrow4all bestaat 15 jaar Nieuws
13 februari, 2024

Escrow4all bestaat 15 jaar

Een feestelijke groet van Escrow4all Blog
27 december, 2023

Een feestelijke groet van Escrow4all

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten? Blog
29 november, 2023

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten?

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.