Escrow4all behaalt ISO 27001 certificering

Amsterdam, 15 oktober 2013 – Escrow4all heeft – als eerste escrow provider in de Benelux – de ISO/IEC 27001:2005 certificering behaald. Deze certificering omvat de gehele organisatie. Escrow4all geeft hiermee verder tastbare invulling aan haar missie de beste escrow dienstverlener te willen zijn.

Voordat een ISO 27001 traject aanvangt, wordt bepaald welke delen van de organisatie men wil certificeren. Escrow4all heeft niet een afgebakend onderdeel van haar organisatie, maar de gehele organisatie als scope genomen. Informatiebeveiliging raakt immers alle facetten van de dienstverlening van escrow providers. Van ontvangst, verificatie, opslag tot afgifte van broncode materiaal, maar tevens ook ondersteunende zaken zoals HR beleid en gebouwbeveiliging.

De ISO 27001 norm ziet niet alleen toe op inrichting van processen en procedures rondom informatiebeveiliging, maar ook op naleving, controle, toetsing en permanente verbetering ervan. Het is geen momentopname, maar een continu proces voor het permanent bezig zijn met bewaking en kwaliteitsverbetering van de informatiebeveiliging.

Herman Kui, Commercial Director van Escrow4all: “Het behalen van de ISO 27001 certificering is de bevestiging van het kwalitatieve werk dat wij al jarenlang, dagelijks in de praktijk brengen voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij zijn dan ook trots en blij met deze accreditatie. Voor het leveren van escrow diensten gelden geen specifieke wettelijke eisen. Eenieder kan de markt betreden en zich ‘escrow agent’ noemen. Voor afnemers is het vrijwel onmogelijk om op basis van een website of een brochure het verschil te zien tussen professionele aanbieders versus copycats en eenpitters. De ISO 27001 certificering maakt het een stuk eenvoudiger om het kaf van het koren te scheiden.”

– einde bericht –

Over Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten – zoals Software Escrow, SaaS Escrow, Knowledge Escrow en uitgekiende verificatiediensten – aan iedere organisatie die serieus en professioneel om gaat met IT-risico management vraagstukken. Met ruim 75 manjaren ervaring in alle disciplines van escrow dienstverlening, is het team van Escrow4all de absolute kennis leider in Nederland. In die hoedanigheid creëert Escrow4all met kwalitatieve oplossingen en doordachte processen meerwaarde voor haar klanten.

Contactgegevens

ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 – 3420 250 / 06 – 1180 1155
www.escrow4all.com

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

‘Escrow4all? Dat is al meer dan 10 jaar onze escrowpartner’, Peter Moen, CCO xxllnc Blog
11 september, 2023

‘Escrow4all? Dat is al meer dan 10 jaar onze escrowpartner’, Peter Moen, CCO xxllnc

‘Het was tijd voor een upgrade. Daarom heb ik Escrow4all opgericht.’ Blog
7 september, 2023

‘Het was tijd voor een upgrade. Daarom heb ik Escrow4all opgericht.’

‘Het berichtje van Danny was anders’, Tongui de Groot, aan de slag bij Escrow4all Blog
12 juli, 2023

‘Het berichtje van Danny was anders’, Tongui de Groot, aan de slag bij Escrow4all

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.