Escrow4all benoemd tot ICANN Third Party Provider

Los Angeles / Amsterdam, 15 maart 2015 – Naast data escrow regelingen voor de nieuwe generieke top-level domeinen (gTLDs) zoals .amsterdam, is Escrow4all ook door ICANN benoemd als Third Party Provider voor het leveren van data escrow diensten aan Registrars.

Registrars zijn bedrijven die domeinnaamdiensten aanbieden en rechtstreeks toegang hebben tot het registratiesysteem van ICANN. Hierbij gaat het om de top-level domeinen die door ICANN zelf worden beheerd zoals de bekende .com, .info, .net en .org domeinen.

Door data van een Registrar veilig bij een externe partij te parkeren, heeft ICANN de mogelijkheid om bij bedrijfseconomische of technische problemen van een Registrar maatregelen te nemen teneinde de belangen van de domeinnaamhouders te borgen.

Escrow4all is volledig ISO 27001:2013 gecertificeerd. Eind 2014 heeft het bedrijf voor de tweede keer op rij de FD Gazellen Award behaald en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

– einde bericht –

Over Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten – zoals Software Escrow, SaaS Escrow, Knowledge Escrow en uitgekiende verificatiediensten – aan iedere organisatie die serieus en professioneel om gaat met IT-risico management vraagstukken. Met ruim 75 manjaren ervaring in alle disciplines van escrow dienstverlening, is het team van Escrow4all de absolute kennisleider in Nederland. In die hoedanigheid creëert Escrow4all met kwalitatieve oplossingen en doordachte processen meerwaarde voor haar klanten.

Contactgegevens

ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 – 3420 250
www.escrow4all.com

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

‘Escrow4all? Dat is al meer dan 10 jaar onze escrowpartner’, Peter Moen, CCO xxllnc Blog
11 september, 2023

‘Escrow4all? Dat is al meer dan 10 jaar onze escrowpartner’, Peter Moen, CCO xxllnc

‘Het was tijd voor een upgrade. Daarom heb ik Escrow4all opgericht.’ Blog
7 september, 2023

‘Het was tijd voor een upgrade. Daarom heb ik Escrow4all opgericht.’

‘Het berichtje van Danny was anders’, Tongui de Groot, aan de slag bij Escrow4all Blog
12 juli, 2023

‘Het berichtje van Danny was anders’, Tongui de Groot, aan de slag bij Escrow4all

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.