Escrow4all is ICANN approved Data Escrow Agent

Los Angeles / Amsterdam, 1 mei 2014 – Na een intensieve procedure heeft Escrow4all – als eerste 100% Europese provider – goedkeuring van ICANN gekregen om data escrow diensten te leveren voor de nieuwe generieke top-level domeinen (gTLDs). ICANN is de overkoepelende organisatie met betrekking tot domeinnamen.

Alle nieuwe gTLD registry operators zijn verplicht om dagelijks een back-up van de WHOIS data veilig te stellen via één van de data escrow providers die door ICANN zijn goedgekeurd. In noodsituaties, denk hierbij aan bedrijfseconomische of zware technische problemen van de registry operator, heeft ICANN het recht de in bewaring gegeven data op te vragen teneinde de continuïteit van de gTLD te waarborgen.

De teamleden van Escrow4all zijn eerder betrokken geweest bij data escrow arrangementen voor diverse Europese country code TLDs. Deze uitgebreide ervaring zal worden ingezet om slimme oplossingen te bieden aan de nieuwe gTLD houders. Met name voor Europese gTLD houders is de garantie van Escrow4all dat alle registratie data uitsluitend binnen EU grenzen zullen worden opgeslagen zeer geruststellend.

Sentia zal fungeren als infrastructuur partner en is vanaf de start van de ICANN aanvraagprocedure betrokken. De Amsterdamse managed service provider is gespecialiseerd in bedrijfskritische applicaties. Een groot aantal klanten van Sentia zijn banken en verzekeringsmaatschappijen. Hun private cloud wordt volledig gehost binnen de EU en voldoet aan de hoogste industriestandaard.

Escrow4all is volledig ISO 27001 gecertificeerd. Recent heeft het bedrijf de FD Gazellen Award 2013 behaald en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

— einde bericht —

Over Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten – zoals Software Escrow, SaaS Escrow, Knowledge Escrow en uitgekiende verificatiediensten – aan iedere organisatie die serieus en professioneel om gaat met IT-risico management vraagstukken. Met ruim 75 manjaren ervaring in alle disciplines van escrow dienstverlening, is het team van Escrow4all de absolute kennis leider in Nederland. In die hoedanigheid creëert Escrow4all met kwalitatieve oplossingen en doordachte processen meerwaarde voor haar klanten.

Contactgegevens

ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 – 3420 250 / 06 – 1180 1155
www.escrow4all.com

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Escrow4all bestaat 15 jaar Nieuws
13 februari, 2024

Escrow4all bestaat 15 jaar

Een feestelijke groet van Escrow4all Blog
27 december, 2023

Een feestelijke groet van Escrow4all

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten? Blog
29 november, 2023

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten?

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.