Escrow4all wederom genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Amsterdam, 24 oktober 2014 – Escrow4all is wederom genomineerd voor de FD Gazellen Awards en behoort daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award is onder meer een omzetgroei vereist van tenminste 20% over de boekjaren 2011, 2012 en 2013. Daarbij dient het nettoresultaat van het laatste jaar positief te zijn en in de voorgaande twee jaar hooguit één jaar verlieslatend.

In het afgelopen drie jaar heeft Escrow4all een driecijferige percentuele groei gerealiseerd. In dezelfde periode rapporteerde de beursgenoteerd branchegenoot een stagnatie of zelfs daling van de omzet. Dat is bovenal te danken aan het vertrouwen van klanten en door partnerships met o.m. Microsoft en ICANN waardoor Escrow4all nu klanten heeft in meer dan 20 landen en gebruikers bedient in bijna 50 landen.

Herman Kui, Commercial Director van Escrow4all: ”Uiteraard zijn wij wederom erg blij met de nominatie. Wij zijn vooral content met de kwaliteit van de groei: Dat is volledig autonoom en vergde weinig investering in marketing. De meeste nieuwe klanten worden namelijk doorverwezen door bestaande klanten en relaties.”
Op 13 november worden de winnaars van provincies Noord-Holland en Flevoland op het hoofdkantoor van ABN AMRO bekend gemaakt.

– einde bericht –

Over Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten – zoals Software Escrow, SaaS Escrow, Knowledge Escrow en uitgekiende verificatiediensten – aan iedere organisatie die serieus en professioneel om gaat met IT-risico management vraagstukken. Met ruim 75 manjaren ervaring in alle disciplines van escrow dienstverlening, is het team van Escrow4all de absolute kennis leider in Nederland. In die hoedanigheid creëert Escrow4all met kwalitatieve oplossingen en doordachte processen meerwaarde voor haar klanten.

Contactgegevens

ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 – 3420 250 / 06 – 1180 1155
www.escrow4all.com

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Escrow4all bestaat 15 jaar Nieuws
13 februari, 2024

Escrow4all bestaat 15 jaar

Een feestelijke groet van Escrow4all Blog
27 december, 2023

Een feestelijke groet van Escrow4all

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten? Blog
29 november, 2023

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten?

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.