Nieuws & Blog

Aan het woord: Smile

Klant aan het woord: Smile

Smile levert online software om grip op risico’s te krijgen. Operationeel Directeur Ellen Leenhouts-Koenen vertelt hoe Smile samen met Escrow4all nog meer houvast biedt aan klanten.

Read more about: Klant aan het woord: Smile
Ohpen over Escrow4all

Klant aan het woord: Ohpen

In deze klantvideo is Raymond Morsman van fintechbedrijf Ohpen aan het woord. Hij vertelt o.m. over het prettig contact met en de technische deskundigheid van Escrow4all.

Read more about: Klant aan het woord: Ohpen

Klant aan het woord: MochaDocs

In deze derde klantvideo vertelt Rob Postma, CEO van MochaDocs, over het belang van continuïteit bij SaaS en hoe eenvoudig het is om een gedegen escrow regeling op te zetten.

Read more about: Klant aan het woord: MochaDocs

Klant aan het woord: Regas

In een serie van 7 korte video’s laten we klanten aan het woord die vertellen over hun ervaring met Escrow4all als hun escrow provider. Regas levert het cliëntvolgsysteem die de primaire processen binnen Zorg en Welzijn optimaliseert. Aan het woord is Esther Janknegt, Managing Director Benelux van Regas.

Read more about: Klant aan het woord: Regas

Klant aan het woord: Circle Software

In een serie van 7 korte video’s laten we klanten aan het woord die vertellen over hun ervaring met Escrow4all als hun escrow provider. Luuk van den Boom, directeur van Circle Software trapt af in het eerste filmpje.

Read more about: Klant aan het woord: Circle Software

Get (C)Loud, hét netwerkevenement voor ISV’s

Escrow4all is partner van de komende, achtste editie van Get (C)Loud, hét netwerkevenement voor ISV’s. Twee keer per jaar nodigt Dutch Cloud met partners alle ISV’s in Nederland uit om mee te debatteren over een cloud gerelateerd thema. Zo ook nu is er voor u een thema gekozen waar u als ISV dagelijks mee te […]

Read more about: Get (C)Loud, hét netwerkevenement voor ISV’s