‘Bij Escrow4all? Daar komen ze écht niet meer van mij af’, Saron van Emden, contractmanager

‘Hoe mijn dagen beginnen? Met een sportsessie van een uur op mijn roeimachine’, lacht Saron van Emden, sinds maart dit jaar bij Escrow4all aan de slag als contractmanager. ‘Daarna douche en ontbijt ik, mijn man zorgt er meestal voor dat de kinderen naar school komen. Ik fiets vervolgens van Amsterdam Oost naar ons kantoor nabij Sloterdijk. Ik houd mij dagelijks bezig met het opstellen en afronden van contracten voor aankomende klanten, die vanuit de salesafdeling met mij gedeeld worden om de afspraken rondom escrow tot in detail goed vast te leggen. De ene keer stel ik een contract direct van A tot Z op en in andere gevallen maak ik, in een vroeger stadium, alvast een deel van een contract op. Het is intensief denkwerk, dat is één van de redenen dat ik bewust gekozen heb voor een deeltijdcontract. Gelukkig geeft Escrow4all mij de vrijheid om mijn werktijd zelf zo effectief mogelijk in te delen.’

Sales en contractmanagement als gouden combi

‘Verder heb ik regelmatig klantcontact, dit contact gaat met name over de juridische zaken die in het contract komen te staan. En ik sluit waar nodig aan bij meetings met klanten. Dat geeft mij niet alleen veel energie, ik merk ook hoe zinvol het is dat mijn sales-collega’s en contractmanagement hierin nauw met elkaar optrekken. We vullen elkaar, elk vanuit onze eigen expertise, naadloos aan. En dat is voor de klant een gouden combinatie wat mij betreft.’

Transparante afspraken

‘En die combinatie geldt ook voor mijn persoonlijkheid en Escrow4all. Ik had vanaf het eerste gesprek al een goede klik met Herman (red. directeur.). Hij heeft mij heel goed opgeleid en hij leert mij om alle ins en outs te begrijpen. Met die kennis help ik op mijn beurt mijn salescollega’s weer, zodat de gemaakte afspraken voor alle partijen correct en transparant vastgelegd worden in de escrow overeenkomst. En dat is weer wenselijk omdat, wanneer de regeling uitgewonnen moet worden, de inhoud ervan helder hoort te zijn.’

Serieuze kant én veel lol

‘Naast de serieuze kant van het werk, waarin we stevig aan de slag zijn met elkaar, wordt er ook enorm gelachen op de werkvloer. Dat is één van de redenen dat ik, naast het feit dat ik mijn werk heel leuk vind, graag naar kantoor kom in plaats van dat ik thuis werk. Toen ik een vast contract kreeg grapte ik ook meteen dat ze nu écht niet meer van me af zouden komen. En dat gevoel is tot op de dag van vandaag niet veranderd en blijft groeien’, vervolgt Saron.

Saron van Emden

ICT als interesse

‘Tijdens mijn studie Nederlands Recht, uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de richting strafrecht, had ik nog het idee dat ik kinderrechter wilde worden. Maar toen ik eenmaal als gerechtssecretaris voor de kinderrechter werkte, grepen de zaken mij persoonlijk te veel aan. Hierdoor besefte ik dat dit niet mijn pad was. Achteraf had ICT mijn interesse al wél eerder geraakt: niet voor niets studeerde ik af op het onderwerp ‘Hacken als opsporingsmethode’, aldus Saron. ‘Uiteindelijk is het recht, net als ICT dat is, ook een vrij technische manier van denken. Eigenlijk is juridisch werk het leggen van een kloppende puzzel’

Die ene handtekening onder dat nieuwe contract

‘Mijn dag is geslaagd als ik naar huis kan fietsen en ik heb mijn planning kunnen afvinken. Wanneer aan het eind van de week een handtekening kan worden gezet onder een nieuw contract, en ik gedurende het proces van het begin tot het einde veel heb geleerd, dan fiets ik met een grote glimlach naar huis en kan ik het werk loslaten tot het maandag is’, besluit Saron.

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

De evolutie van deponering: zó gemakkelijk werkt het inmiddels Blog
28 mei, 2024

De evolutie van deponering: zó gemakkelijk werkt het inmiddels

‘Proactieve klantondersteuning belangrijk in ons werk’, Bram van den Berg, Escrow4All Blog
16 mei, 2024

‘Proactieve klantondersteuning belangrijk in ons werk’, Bram van den Berg, Escrow4All

Help, een escrowgeschil. Wat nu? Zó los je het snel en goed op! Blog
24 april, 2024

Help, een escrowgeschil. Wat nu? Zó los je het snel en goed op!

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.