Escrow4all bestaat 15 jaar

Escrow4all bestaat 15 jaar. En onze naam? Die is niet zomaar gekozen. Deze zegt eigenlijk alles: want escrow is for all, voor iedereen dus. Continuïteit van software is immers onmisbaar. Processen mogen niet stilvallen en daarmee ook niet de business.

Puzzelstukken naadloos aan laten sluiten

En wij? Wij werken het liefst samen met bedrijven die kwaliteitsbewust bezig zijn met hun businessvraagstukken. Waarom we dat doen? Omdat we graag de puzzelstukjes aan elkaar leggen.

Escrowmarkt in ontwikkeling

Dat we van puzzelen houden komt goed uit, want we hebben de escrowmarkt in de afgelopen jaren flink zien veranderen. Waar het eerst vooral om software-escrow ging, kwam er later ook SaaS-escrow bij. En dat vergt een andere invulling. We misten de innovatie in de markt destijds en daar wilden (en willen!) we een belangrijk rol in spelen.

Voor 400 softwareleveranciers en ruim 3000 begunstigden

In de afgelopen jaren zijn we bij dat we ruim 400 softwareleveranciers en voor ruim 3000 begunstigden aan de slag gegaan. En, ook nu we inmiddels 15 jaar bestaan, willen we dat aantal nog verder zien groeien.

Dank voor het in ons gestelde vertrouwen

Uiteraard staan we ook intern stil bij ons jubileum. Namens het hele team bedanken we onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren. Op naar de volgende 15!  

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Data-escrow: minder bekend, maar minstens zo belangrijk Blog
25 januari, 2024

Data-escrow: minder bekend, maar minstens zo belangrijk

Dit goede voornemen wil je ten uitvoer brengen Blog
3 januari, 2024

Dit goede voornemen wil je ten uitvoer brengen

Een feestelijke groet van Escrow4all Blog
27 december, 2023

Een feestelijke groet van Escrow4all

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.