Escrow4all genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Amsterdam, 22 oktober 2013 – Escrow4all is genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Het is voor de tiende keer dit jaar dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award is onder meer een omzetgroei vereist van tenminste 20% over de boekjaren 2010, 2011 en 2012. Daarbij dient het nettoresultaat van het laatste jaar positief te zijn en in de voorgaande twee jaar hooguit één jaar verlieslatend.

De snelle groei van Escrow4all is vooral te danken aan productinnovatie en de goede match met opdrachtgevers. In 2009 heeft Escrow4all een volledige nieuwe escrow oplossing voor SaaS diensten geïntroduceerd wat al snel door de vakpers als de nieuwe standaard werd bestempeld. Als kennisleider stortte Escrow4all zich met name op kwaliteitsbewuste opdrachtgevers opdat er synergie in de samenwerking ontstaat.

Herman Kui, Commercial Director van Escrow4all: ”Maximale groei is nooit ons uitgangspunt geweest. Wij willen de groei kunnen bijbenen. Omdat het management en sleutelmedewerkers de enige aandeelhouders van het bedrijf zijn, zijn er geen verschillen in ‘soorten’ belangen. Zo hebben wij onlangs de ISO 270001 certificering behaald om bestaande en nieuwe klanten nog beter kunnen bedienen. Dan komt groei bijna vanzelf!”

Op 28 november worden de winnaars van provincie Noord Holland bekend gemaakt.

– einde bericht –

Over Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten – zoals Software Escrow, SaaS Escrow, Knowledge Escrow en uitgekiende verificatiediensten – aan iedere organisatie die serieus en professioneel om gaat met IT-risico management vraagstukken. Met ruim 75 manjaren ervaring in alle disciplines van escrow dienstverlening, is het team van Escrow4all de absolute kennis leider in Nederland. In die hoedanigheid creëert Escrow4all met kwalitatieve oplossingen en doordachte processen meerwaarde voor haar klanten.

Contactgegevens

ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 – 3420 250 / 06 – 1180 1155
www.escrow4all.com

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

Escrow4all bestaat 15 jaar Nieuws
13 februari, 2024

Escrow4all bestaat 15 jaar

Een feestelijke groet van Escrow4all Blog
27 december, 2023

Een feestelijke groet van Escrow4all

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten? Blog
29 november, 2023

Is jouw escrowregeling voor en door de juiste partijen afgesloten?

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.