Dit goede voornemen wil je ten uitvoer brengen

Goede voornemens hebben we allemaal. Vol enthousiasme gaan we aan de slag, waarbij we het ene voornemen beter volhouden dan het andere. 😬Soms heeft dat met plezier te maken (een voornemen waar je blij van wordt voer je nu eenmaal graag uit), soms gaat het vooral over discipline (je bent geen fan van de sportschool, maar wilt tóch fit worden óf blijven, dus doe je trouw je rondje). Een soortgelijke, weliswaar eenmalige discipline, heb je nodig voor de inzet van je escrowregeling.

Niet per se leuk, wél nodig

We realiseren ons heel goed dat dit geen onderwerp is waar je met veel plezier mee aan de slag gaat. Tegelijkertijd is het wél een onderwerp dat je niet onder op de stapel kunt laten liggen. Vergelijk het maar met de brandverzekering van je woning of het uitpluizen van de voorwaarden van je zorgverzekering: niet per se plezierig, maar wel hártstikke noodzakelijk om financiële sores en meer te voorkomen.

Draai die stapel om

Dus, mocht jij die ooit-nog-eens-af-te-stuiten-want-heel-erg-nodig 😅 escrowregeling inderdaad al maanden onder op je stapel hebben liggen? Draai diezelfde stapel dan om, zodat die aantekening over je escrowregeling bovenop komt. Saai? Ingewikkeld? Niet plezierig? Kan kloppen dat je dat zo voelt. Daarom zijn wij er ook. Neem contact met ons op voor een degelijk advies en een escrowregeling die goed voor je zorgt op het moment dat deze uitgewonnen moet worden.

Niet uitstellen.

Doen.

Nu.

Zet dat goede voornemen om in actie, want één ding is zeker. Van de uitvoering van dat goede voornemen, daar krijg je absoluut geen spijt van.

Gerelateerd

Bekijk ook deze berichten

De evolutie van deponering: zó gemakkelijk werkt het inmiddels Blog
28 mei, 2024

De evolutie van deponering: zó gemakkelijk werkt het inmiddels

‘Proactieve klantondersteuning belangrijk in ons werk’, Bram van den Berg, Escrow4All Blog
16 mei, 2024

‘Proactieve klantondersteuning belangrijk in ons werk’, Bram van den Berg, Escrow4All

Help, een escrowgeschil. Wat nu? Zó los je het snel en goed op! Blog
24 april, 2024

Help, een escrowgeschil. Wat nu? Zó los je het snel en goed op!

Contact

Laten we kennismaken

Op zoek naar innovatieve escrow oplossingen?
Neem geheel vrijblijvend contact op.